- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Ving Tours mystik i top

FRA VOR EGEN VERDEN: Masser af aktivitet på standby.dk i den forløbne uge, hvor vi nåede op på 52.986 sidevisninger for første gang i år - med Ving Tours alene i top tre blandt de mest læste.

FRA VOR EGEN VERDEN: Masser af aktivitet på standby.dk i den forløbne uge, hvor vi nåede op på 52.986 sidevisninger for første gang i år – med Ving Tours alene i top tre blandt de mest læste.

Af Ejvind Olesen    

Nogle nyheder kommer nemmere end andre. Nogle har straks større opmærksomhedsværdi. I den forløbne uge var det den mærkelige sag om Ving Tours, som trak de fleste læsere hver gang. Det var en never ending story, og vi aner fortsat ikke, hvad der ligger bag. Om noget overhovedet.

I fremtiden vil vi sammen med vore trofaste læsere og mange ny tilkomne, afsløre top ti på ugens nyheder. Denne gang i uge 8, hvor vi nåede op på 52.986 sidevisninger her på standby.dk. mod 48.975 i ugen før, da der også var vinterferie med dramatik om unges løsslupne ferie i Prag.

Top ti listen ser sådan ud: 1. Ving Tours i myndighedernes søgelys. 2. Robert Hansen: Hvis det er rigtigt, stopper jeg. 3. Spies klar til at stævne. 4. Air Help arbejdede ulovligt i Københavns Lufthavn. 5. Ny kabinestrejke kan lamme SAS. 6. Forklaring på håndbagage tillæg. 7. Kaffe for en tier i København. 8. Kokkedal slot skifter ejer. 9. Kummerlige forhold på krydstogtskib. 10. Giv rejsemægleren det røde kort.

En spændende uge – og det bedste er, at den nye uge bare bliver endnu mere spændende. Med endnu flere besøg. Håber vi!