- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Virgin Atlantic får skandinavisk salgsteam

Tre måneder efter langruteselskabet afviklede sin nordiske repræsentation, har det nu egne agenter. Det skandinaviske marked er vigtig for os, er begrundelsen.

Med Malcolm Aldcroft som salgschef og David Bronks som sælger har Virgin Atlantic atter salgspersonale i Skandinavien. Salgschefen sidder godt nok på Virgins engelske hovedkontor, men David Bronks arbejder på et mindre kendt repræsentationsbureau i Sverige, ”Our Man in Scandinavia.”

 

Med udgangen af marts i år stoppede Virgin Atlantic samarbejdet siden 2005 med det velrenommerede GSA-bureau ATM, Airline & Travel Marketing. ATM repræsenterer fra sit hovedkontor i København også Air Canada, South African Airways og Cathay Pacific i Norden og Baltikum. Opsigelsen af samarbejdet kostede tre arbejdspladser hos ATM.

 

Virgin Atlantics salgsdirektør i Europa, Andrew Huntly, siger, at selskabet får egne repræsentanter i Skandinavien for at styrke forholdet til rejsebranchen.

Med det antal skandinaviske passagerer, der flyver med os, samt potentialet på det skandinaviske marked, er det nødvendigt at vise flaget lokalt, siger han.

 

Virgin Atlantic, som Singapore Airlines ejer 49 % af, flyver kun langruter – dem har selskabet foreløbig 33 af, primært fra London Heathrow, men også ud af Gatwick og Manchester. Virgin Atlantic har i øvrigt hjemmeside til rejsebranchen: vsflyinghub.com

 

Skrevet af Henrik Baumgarten