- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Virgin Atlantic får ny skandinavisk salgschef

Virgin Atlantic, der har over 30 oversøiske destinationer, har fået svenske Johnny Gardsäter som ny skandinavisk salgschef.

Johnny Gardsäter.

Virgin Atlantic, der har over 30 oversøiske destinationer, har fået svenske Johnny Gardsäter som ny skandinavisk salgschef.

Johnny Gardsäter har gennem sine 25 år i rejsebranchen arbejdet med flyselskaber, som US Airways, Jet Airways og Delta Air Lines. Sidstnævnte har netop købt de 49% af Virgin Atlantic som Singapore Airlines hidtil har ejet. I øvrigt er Johnny Gardsäter også formand for den svenske Discover America-komite.

I sit virke som nordisk salgschef for Virgin Atlantic ansættes Johnny Gardsäter af GSA-selskabet “Our Man in Scandinavia” og skal referere til Malcolm Aldcroft – nordisk salgschef for Virgin Atlantic fra hovedkvarteret ved London.

Om baggrunden for atter at få en skandinavisk salgschef, siger Janice Scott, direktør for selskabets salg i Europa: ”Vores salg fortsætter med at stige på det nordiske marked – derfor er vi glade for at få Johnny ombord med hans store erfarenhed og viden om det skandinaviske marked.”

Virgin Atlantic har over 30 oversøiske destinationer fra primært London-lufthavnene Heathrow og Gatwick til Afrika, Mellemøsten, Nordamerika, Caribien og Fjernøsten – herunder Australien.

Indtil marts 2011 var Virgin Atlantic repræsenteret i Norden af det velrenommerede GSA-bureau ATM, Airline & Travel Marketing. ATM repræsenterer fra sit hovedkontor i København også Air Canada, South African Airways og Cathay Pacific i Norden.

Virgin Atlantic har i øvrigt hjemmeside til rejsebranchen: vsflyinghub.com

Mens Virgin Atlantic hidtil kun har fløjet langruter, begynder selskaber fra næste måned at flyve mellem England og Skotland – London og Edinburgh/Aberdeen