- STANDBY.dk - https://standby.dk -

WoCo skal have ny pressechef

TURISME: Wonderful Copenhagens kommunikationschef fratræder ved årets udgang for at blive selvstændig. Det er 4. gang på et år at stor aktør i dansk turisme skifter pressechef.

Emil Spangenberg stopper som kommunikationschef i Wonderful Copenhagen.

TURISME: Wonderful Copenhagens kommunikationschef fratræder ved årets udgang for at blive selvstændig. Det er 4. gang på et år at stor aktør i dansk turisme skifter pressechef.

Wonderful Copenhagens kommunikationschef, Emil Spangenberg, har været i WoCo i syv år og haft sit nuværende job siden 2013.

”Jeg har samlet haft syv udfordrende og lærerige år i WoCo. Men det kilder efter en ny måde at arbejde på, og jeg har en notesbog med idéer, som jeg må prøve af,” siger Emil Spangenberg.

Wonderful Copenhagen håber at have ny kommunikationschef klar til årsskiftet.

Emil Spangenbergs farvel til WoCo er mindst det fjerde skifte af pressechef i store danske rejsebrancheaktør det seneste år.

I oktober sidste år fyrede Københavns Lufthavn uforklarligt sin pressechef, Søren Hedegaard Nielsen. Han blev 1. december erstattet af cand.mag. i dansk fra Københavns Universitet Kasper Hyllested, der siden 2013 havde været pressechef i Dansk Metal.

Også SAS i Danmark har i år fået ny pressechef. Mariam Skovfoged tiltrådte 1. juni. Hun har siden 2010 været i Miljøministeriet som pressemedarbejder og som pressechef i Miljøstyrelsen. Hun har fortid som reporter på TV2 og Danmarks Radio. Hun er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Mariam Skovfoged afløste Trine Kromann-Mikkelsen, der stoppede for at blive kommunikationschef hos høreapparatproducenten William Demant.

Og senest fik VisitDenmark 1. september en kommunikations- og pressechef – hentet fra Carlsberg Byen. Pernille Hebsgaard Rohdemeier afløste Mikkel Thrane (tidligere pressechef for SAS i Danmark), der i sommer blev global pressechef hos Danfoss.

Pernille Hebsgaard Rohdemeier er cand. mag. i retorik samt sprogofficer i russisk og pashto (der tales i dele af Afghanistan) og var tidligere kommunikationschef og pressesekretær i Forsvarskommandoen og Forsvarsministeriet.