- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Flere end 14.000 rejsebureauagenter på krydstogt

Når MSC Cruises i slutningen af oktober indsætter MSC Grandiosa i drift, skal skibet i løbet af 27 dage præsenteres for rejsebureauansatte fra over 40 lande.

Lørdag den 9. november vil verdens sjettestørste krydstogtskib officielt blive navngivet ved en stor ceremoni i Hamborg. Det er MSC Grandiosa fra det italiensk kontrollerede rederi MSC Cruises med hovedkontor i Geneve i Schweiz.

Skibet på hele 181.000 tons og en længde på 332 meter har plads til 4.824 passagerer i dobbeltkahytter og har en maksimal kapacitet til 6.334 gæster. Dermed vil det kun være RCI-skibene Symphony, Harmony, Allure og Oasis samt AIDAnova, der vil være større.

MSC Grandiosa tilhører rederiets særlige Meraviglia Plus-klasse af skibe og er blevet bygget på Chantiers de l’Atlantique-skibsværftet i St. Nazaire i det vestlige Frankrig.

27 dage med festligheder
Skibet bliver officielt overdraget til MSC Cruises den 31. oktober, og derefter følger 27 dage med VIP-arrangementer for rejsebureauagenter og presse i otte lande og med udgangspunkt i 11 havne. Det er planen, at flere end 14.000 rejsebureauansatte skal præsenteres for skibet i denne periode.

MSC Grandiosa ankommer til Hamborg Havn den 6. november, hvorefter den store navngivningsceremoni skal finde sted lørdag den 9. november, inden skibet dagen efter fortsætter til Southampton.

“Begivenhederne omkring lanceringen af ​​MSC Grandiosa er omhyggeligt planlagt til at muliggøre et omfattende program med aktiviteter, begivenheder og festligheder for rejsebureauansatte såvel som andre gæster og interessenter. Vi har tilrettelagt en åbningsplan for skibet med overnatninger i flere havne for at give så mange rejsebureau-partnere som muligt mulighed for at bo ombord eller besøge skibet for at opleve det på første hånd,” siger Achille Staiano, der er global salgsdirektør i MSC Cruises.

Under besøget i Hamborg er der planlagt en større event, hvor 20 lokationer i havnen vil blive lysambassadører og bidrage til at indhylle hele havnen i et blåt lys. Hele lysshowet er designet af den kendte internationale lysartist Michael Batz, 

Først Middelhavet og derefter Sydamerika
MSC Grandiosa vil blive indsat i regulær kommerciel drift den 23. november på 7-dages krydstogter i den vestlige del af Middelhavet. Skibet vil anløbe i alt seks havne, henholdsvis Genova og Civitavecchina i Italien, Palermo på Sicilien, Valetta på Malta samt Barcelona i Spanien og Marseille i Frankrig.
 
Efter premieresæsonen i Middelhavet i 2019-2020 skal skibet i efteråret til en ny base i Santos nær Sao Paulo i Brasilien. Her skal skibet have base i 2020-2021 sæsonen og bliver dermed det største krydstogtskib, der nogensinde har haft hjemmebase i Sydamerika.
 

Relaterede artikler:

MSC Cruises skal også have terminal i Miami

MSC Cruises præsenterede nyt stort krydstogtskib