- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Krydstogtskib renoveret for 700 millioner kroner

Norwegian Cruise Line har foretaget den største renovering i rederiets historie. Norwegian Spirit har fået en kæmpe opgradering til over 100 millioner dollars. Skibet får i år base ved Athen.

Den mest omfattende renovering i rederiets historie fra for til agter omfatter alle spiseområder, kahytter og fællesområder, oplyser NCL, der har hovedkvarter i Miami.

Renoveringen er en del af The Norwegian Edge-program. Spirit tilbragte i den forbindelse 43 dage i tørdok i Marseille.

Skibet er i denne tid på vej fra Italien på et krydstogt, der blandt andet giver stop i Dubai og sydafrikanske Cape Town før Spirit 19. april ankommer til sin nye base i Athens havneby, Piræus. Skibet skulle have sejlet i Asien i år, men svag efterspørgsel har fået rederiet til at omlægge skibets positionering.

Fra Piræus sejler skibet til starten af november syv-dages krydstogter til blandt andet græske øer som Rhodos, Mykonos, Santorini og Korfu, Kusadasi og Istanbul i Tyrkiet, Ashdod og Haifa i Israel samt Limassol på Cypern.

Dobbelt så stor spa
Som en del af den mest omfattende renovering er Norwegian Spirits spa, Mandara Spa, nu blevet dobbelt så stor ligesom fitnesscentret er udvidet.

Nye spiseområder inkluderer en ekstra hovedspisesal, Taste, The Local Bar & Grill, hvor der kan spises 24 timer i døgnet, Garden Café, the Great Outdoors Bar, og Waves Pool Bar. Andre nyheder er Humidor Cigar Lounge og Spice H2O, der kun er for voksne, med to nye boblebad og bar.

Norwegian Spirit er samtidig blevet fri for engangsplastikflasker. Allerede ved årsskiftet fjernede Norwegian Cruise Line engangsplastikflasker i hele sin flåde, oplyser NCL.

Syv skibe i Europa
Norwegian Spirit styrker yderligere rederiets tilstedeværelse i Europa, hvor det i år har syv af sine i alt 17 skibe. Udover Norwegian Spirit også Norwegian Escape, Norwegian Getaway, Norwegian Dawn, Norwegian Star, Norwegian Epic og Norwegian Jade.

NCL er blandt de tre rederier med mest trafik i Københavns Havn i år. På verdensplan besejler Norwegian Cruise Lines 17 krydstogtskibe næsten 300 destinationer.

Norwegian Spirit har plads til lige over 2.000 passagerer og en besætning 912. Skibet har i alt 1.006 kahytter i forskellige størrelser; 382 har balkon, 237 er udvendige kahytter og resten er indvendige kahytter.

Relaterede artikler:

Krydstogtrederier afviser alle kinesiske passagerer

Igen en million krydstogtgæster i København næste år

Norwegian Encore debuterer i Miami