- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Til Mallorca direkte fra Midtjylland

Bravo Tours er klar med en nyhed fra Midtjyllands Lufthavn i Karup, nemlig Mallorca. Det gør det let for midt- og vestjyder at nå et af sommerens mest eftertragtede rejsemål.

For nogle måneder siden fik Midtjyllands Lufthavn gennemført en forbrugerundersøgelse i det Midt- og vestjyske om, hvor man helst ville rejse hen fra lufthavnen i Karup. På en klar førsteplads kom Mallorca. Det har Bravo Tours gjort noget ved.

”Med hovedkontor i Herning er det helt naturligt, at vi bakker op om Midtjyllands Lufthavn i Karup med en rute til sommer – og endnu mere naturligt, at vi lytter til, hvor gæsterne helst vil rejse hen. Nu får vores gæster mulighed for at flyve direkte fra deres lokale lufthavn til favoritdestinationen, og det vil vi som den lokale rejsearrangør gerne stå bag”, siger Peder Hornshøj, administyrerende direktør i Bravo Tours.

Lytter til budskabet
Sidste sommer fløj Herning-rejsebureauet til Rhodos, hvilke mange nød godt af, men Bravo-direktøren har lyttet til budskabet fra midt- og vestjyderne og har længe arbejdet på at få en løsning til Mallorca.

”Det er vores 20. sommer på Mallorca, så vi kender øen temmelig godt og har et dejligt hotelprogram. Det er lykkedes os at få et godt udvalg af børnevenlige hoteller til de mange familier, der vil rejse fra Karup til sommer. Mallorca er jo evig populær og én af mine egne absolutte favoritter, så jeg er glad for, at vi nu også kan tilbyde dette fra Midtjyllands Lufthavn”, siger Peder Hornshøj.

Første afgang til Mallorca bliver 21. juni 2018, og dermed får danskerne mulighed for at holde sommerferien på den spanske ferieø.

Relaterede artikler:

Karup Lufthavn bliver Midtjyllands Lufthavn

Bravo Tours vil flyve fra Karup

Salgsrekord hos Bravo Tours