Karup Lufthavn bliver Midtjyllands Lufthavn

pr-billede-karup-nytnavn-skiltArbejdsgruppen bag Karup Lufthavn valgt et nyt navn til lufthavnen, som skal bidrage til at skabe vækst og udvikling.

Der var tre navne i finalen – Midtjysk Lufthavn, Midtjyllands Lufthavn og Central Jutland Airport. Siden 20. september har forslagene været til afstemning på hjemmesiden ukendtlufthavn.dk, og her var der næsten dødt løb mellem Midtjyllands Lufthavn og Midtjysk Lufthavn.

”Med navnet Midtjyllands Lufthavn, syntes jeg, at vi opfylder vores mål og mission for fremtiden for lufthavnen”, siger lufthavnsdirektør Frans Bjørn-Thygesen.

Det var en analyse af lufthavnens situation og muligheder, der udløste tanken om at give lufthavnen et nyt navn. Det har tidligere været forsøgt, bl.a. i perioden, da Norwegian fløj ruten. Her havde man samme udfordring: Man skulle ikke langt fra Karup, før destinationen blev ukendt.

”Vi bakker fuldt op om det nye navn. Det vil placere lufthavnen geografisk, som jo har været en af de udfordringer, vi også har oplevet, når ruten bliver markedsført. Der er nu så meget vækst i passagertallet, at vi har indsat flere afgange fra uge 44, så jeg er meget optimistisk for den kommende periode”, siger Jesper Rungholm, CEO i DAT.

Nu venter en periode, hvor Midtjyllands Lufthavn skal transformeres til det nye navn. Der er gang i en række forbedringer, der skal komme både erhvervsliv og privatrejsende til gode. Den officielle dåb forventes i starten af det nye år.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.