- STANDBY.dk - https://standby.dk -

BA får nye Middelhavsruter fra Heathrow og Gatwick

For også at tage kampen op mod lavprisselskaberne åbner British Airways nye ferieruter fra næste år til seks destinationer i Middelhavsområdet – navnlig fløjet fra BA’s hovedlufthavn, Heathrow.

Nogle af de nye BA-ruter flyves fra sidst i maj til slutning af oktober – andre ruter får kortere ”levetid,” fra for eksempel blot starten af juli til udgangen af august.

Det er første gang, at BA vil flyve fra London Heathrow til hovedstæderne i Kosovo og Montenegro, henholdsvis Pristina og Podgorica. Der bliver afgang hver lørdag fra 4. juli til 29. August. Podgorica er gateway til blandt andet Montenegros strande og bjerge, mens Kosovo, Europas nyeste selvstændige land, i Balkan-regionen for eksempel har charmerende småbyer og gode hiking-muligheder, skriver BA i en pressemeddelelse.

Der bliver også en ny rute til Perugia i den italienske region Umbria mellem Firenze og Rom med tre ugentlige flyvninger fra London Heathrow fra starten af juli til sidst i august.

Også nye ruter til Tyrkiet
To tyrkiske badebyer, Dalaman og Bodrum, får igen flyvninger med British Airways fra Heathrow med afgange hver lørdag fra sidst i maj til udgangen af oktober. Ligeledes får BA fra sin anden London-lufthavn, Gatwick, også en sommerrute til tyrkiske Antalya fra sidst i april – ligesom BA allerede har en rute til Dalaman fra Gatwick.

Den græske ø Rhodos kommer fra næste år også på menukortet for British Airways ud af London Heathrow med flyvninger hver lørdag fra starten af juli til slutningen af august. Også til græske Korfu bliver der en ny BA-rute to gange om ugen fra London Gatwick – betjent fra starten af maj til sidst i oktober.

Og mere betjening af eksisterende BA-ruter
Udover de nye ruter fra næste sommer, øger British Airways også betjeningen af 16 eksisterende ruter til Sydeuropa.

Der bliver således mere kapacitet til blandt andet Larnaca på Cypern, italienske Brindisi, samt Nice, Ibiza, Tenerife, Split, Olbia på Sardinien samt græske Kefalonia og Preveza, oplyser British Airways.

Relaterede artikler:

BA har flyruten med verdens største omsætning

Dronning besøgte 100-års jubilaren British Airways

Flyselskabernes bonuspoint skader miljøet