- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Fortsat rekordbillige afbudsrejser til Sydeuropa

Efterspørgslen kan ikke følge udbuddet. Derfor er det muligt at finde billige rejser i de første uger af skolernes sommerferie. Det viser pristjek fra prissammenligningssiden Travelmarket.dk.

Priserne er i år er i et rekordlavt niveau i forhold til før coronakrisen, viser pristjek fra Travelmarket.dk. Blandt eksemplerne på billige afbudsrejser i første uge af skolernes sommerferie nævnes for eksempel:

Fra København: På mandag, den 28. juni, otte dage i Alanya i Tyrkiet på 3-stjernet hotel fra 998 kroner. Eller samme dag en uge på Cypern for 1.995 kroner.

Dagen efter er der for eksempel otte dage på græske Skiathos på et 2-stjernet hotel for 1.195 kroner. Og om onsdagen også en uge, denne gang på Gran Canaria på et godt nok uspecificeret hotel, men til 1.395 kroner.

Fra Billund Lufthavn har Travelmarket blandt andet disse priseksempler. Søndag den 27. juni, otte dage i tyrkiske Alanya på 3-stjernet hotel for 998 kroner per person. På mandag er der otte dage på Cypern for 1.795 kroner eller en uge på Kreta for 200 kroner mere.

Onsdag den 30. juni er der en uge på Fuerteventura for 1.998 kroner. Fra Aalborg er der på lørdag otte dage på Kreta på 3-stjernet hotel for lige under 2.000 kroner og på tirsdag otte dage på Mallorca for 2.595 kroner.

Priserne er fundet på Travelmarket.dk i dag, torsdag.

Store udbud presser prisen
Det er især store udbud af rejser til Spanien og Grækenland, som er med til at presse priserne, for det tyder på at efterspørgslen ikke helt kan følge med udbuddet – og det danske sommervejr afgør om priserne forbliver lave, konstaterer Travelmarket.dk.

Herfra siger administrerende direktør Ole Stouby: “Det er tydeligt, at der er et stort udbud af charterrejser til nogle af danskernes populære rejsemål. Den absolutte højsæson starter nu, og priserne er allerede under pres.

Jeg har ikke tidligere set rejser til Spanien og Grækenland i så lavt et niveau lige op til starten af skolernes sommerferie. Bliver det godt vejr i Danmark med høj sol og varme, så vil priserne typisk komme under yderligere pres,” siger Ole Stouby.

Relaterede artikler:

Spies-kollegerne fejrede Jan Vendelbo

”Har jeg indflydelse? Det tror jeg nok jeg har”

Spies får koncernens største fly i Danmark