I forbindelse med DRF’s generalforsamling torsdag havde rejsebureauforeningen inviteret to talere. Fra venstre DRF-direktør, Lars Thykier, Erik Brøgger Rasmussen fra Udenrigsministeriet samt Torsten Schack Pedersen, der blandt andet er med i Folketingets erhvervsudvalg. Foto: Henrik Baumgarten.

”Har jeg indflydelse? Det tror jeg nok jeg har”

Erik Brøgger Rasmussen, chef for Danmarks rejsevejledninger, fortalte ved DRF’s årsmøde om sine forventninger til udviklingen og svarede på spørgsmål fra rejsebureauforeningens medlemmer.

”Da jeg i 2019 tiltrådte i mit nuværende job med ansvar for rejsevejledninger, personale og økonomi i Udenrigsministeriet, fik jeg at vide, at det der med Borgerservice ville tage cirka ti procent af min tid.”

Det sagde Erik Brøgger Rasmussen, chef for blandt...

Få hurtig adgang til artiklen

Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed

DKK 125

1 MÅNED

ABONNEMENT TIL EN BRUGER

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

 

DKK 1.295

12 MÅNEDER

ABONNEMENT TIL EN BRUGER

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

BUSINESS

12 MÅNEDER

ABONNEMENT TIL FLERE BRUGERE

(Abonnement med ubegrænset adgang til alle eller udvalgte medarbejdere)

Allerede abonnent?