- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Primera Holidays åbner i UK

Den skandinaviske rejsearrangør Primera Holidays etablerer nu et rejsebureau i Storbritannien.

Primera Travel Group, der hidtil har slået sig op i de skandinaviske lande, og i Danmark er kendt som ejer af Bravo Tours og flyselskabet Primera Air, går nu ind på det britiske marked med pakkerejser til populære feriedestinationer.

De første tilbud gælder ferierejser fra London Heathrow til Costa del Sol i Spanien allerede fra 1. marts, hvorefter der vil komme ferierejser til Dubrovnik, Mallorca, Gran Canaria og flere andre feriedestinationer til priser, som ifølge Primera Holidays er konkurrencedygtige i forhold til de etablerede rejsebureauer i Storbritannien.

Eksisterende relationer
Rejsekoncernen nyder fordel af sine eksisterende relationer til hoteller i Spanien, Grækenland og Kroatien og kan matche lavpriser fra de førende flyselskaber på det britiske marked, som Jet2holidays, easyJet, Norwegian og British Airways.

Primera Holidays er et selskab i Primera Travel Group, der ejer flere skandinaviske turoperatører, samt lavprisselskabet Primera Air, som til maj starter flyvninger fra London Stansted og Birmingham til Toronto i Canada.

Koncernen betjente over en million passagerer sidste år med en samlet omsætning på over 500 millioner Euro. Præsident og bestyrelsesformand Andri Már Ingólfsson: “Vi er meget glade for at kunne annoncere denne udvidelse af vores forretning, som vi har bygget op i Skandinavien gennem over 20 år og hvor vi er til stede i blandt andet Danmark, Sverige, Island og flere andre steder”.

“Vores team, der består af de bedste professionelle rejsebranchefolk, er fremragende til at finde de bedste flyvninger og de bedste hoteller med henblik på at skabe dynamiske pakkerejser. Vi har arbejdet hårdt i 2017 for at kunne præsentere gode tilbud og vi er sikre på en ledende position i 2018 og 2019”.

Relaterede artikler:

Primera Air køber to Boeing 737 MAX 9 ER

Primera Air øger afgangene fra Aalborg lufthavn

Primera Air satser stort på Arlanda