Primera Air køber to Boeing 737 MAX 9 ER

Flyselskabet har købt de ekstra to fly, så selskabets ordre på nye fly stiger fra otte til 10. De to ekstra B737 MAX 9 ER leveres til selskabet i 2019.

“Som det første flyselskab i verden til at modtage Boeing 737 MAX 9 Extended Range giver os en fantastisk mulighed for at skabe ny trafik på ruter, som hidtil er blevet ’tyndt’ betjent eller meget dyre”, siger Andri Már Ingólfsson, præsident og ejer af Primera Air.

Samtidig har Primera Air lavet en aftale med Aviation Capital Group om salg og leaseback i 12 år af tre Boeing 737 MAX 9, der leveres i 2019. Værdien af de tre fly er 360 millioner dollars.

De nye fly vil bidrage til øget kapacitet på atlantruterne og vil samtidig reducere brændstofforbruget med 15% i forhold til Primera Airs nuværende flåde af 737-800 Next Generation.

Boeing 737 MAX 9 ER er udrustet med ekstra brændstoftanke og har den længste rækkevidde for fly i Boeing 737 familien med 4.000 nautiske mil.

Primera Air får flere atlantruter

Primera Air i vækst på det amerikanske marked

Primera Air åbner på USA

x

Læs Også

Swiss klar med ny First Class Lounge

På mandag åbner Star Alliance-medlemmet sin nye lounge til passagerer på første klasse i Zürichs lufthavn – Swiss vil også hente ankommende First Class-passagerer ved flyet og i limousine køre dem til paskontrollen.

Flest direkte ruter fra Frankfurt

Otte europæiske lufthavne på Top 15 over lufthavne verden over denne sommersæson med flest direkte ruter - Frankfurt topper listen, mens Paris de Gaulle betjenes af flest ruteflyselskaber.

Cathay Pacific med ny Hong Kong-lounge

Når Cathay Pacific starter med direkte flyvninger fra København til Hong Kong kan de rejsende benytte den nye The Deck-lounge i Hong Kong.

Cypern mødte rejsebureauerne

Cobalt Air og Cyperns turistorganisation havde i denne uge sat danske rejsebureauer i stævne til en præsenation af den nye flyrute til Larnaca.

Billige flybilletter i påsken

Der er rift om de billige flybilletter i påskeferien. Alligevel er det stadig muligt at komme billigt afsted, viser et pristjek foretaget af Travelmarket.dk.

Turkish Airlines har nu over 300 destinationer

Det tyrkiske Star Alliance-medlem var i forvejen det flyselskab i verden med ruter til flest lande. Men åbningen af sin destination nummer 301 betjener Turkish Airlines nu 121 lande.