- STANDBY.DK - https://standby.dk -

Dansk flyselskab støtter atter brysterne

Igen i år bakker de over 1.100 medarbejdere i Nordens største charterflyselskab, Thomas Cook Airlines Scandinavia, op om den globale brystcancer FlyPink-kampagne.

Der er andet i Thomas Cook Airlines Scandinavia end problemerne efter det krakkede moderselskab Thomas Cook UK. Gennem hele oktober støtter piloter, kabinepersonale, mekanikere og administrative medarbejdere på hovedkontoret i Københavns Lufthavn den årlige globale FlyPink-kampagne.

Det gør de blandt andet ved at de uniformspligtige har lyserøde farver på uniformerne, at flyene har den store lyserøde sløjfe og ved at købe skulder-epauletter (striberne på for eksempel piloternes skuldre), tørklæder, slips, nøgleringe, kuglepenne, termokopper og andet merchandise med FlyPink logoet.

Thomas Cook Airlines Scandinavia’s flyvende medarbejdere vil bære pink på flyvninger i oktober, hvor kampagnen finder sted, oplyser flyselskabet.

FlyPink-kampagnen har sin oprindelse i Australien, og det er fjerde gang, at Thomas Cook Airlines Scandinavia støtter det vigtige budskab. Ifølge Thomas Cook Airlines Scandinavia var flyselskabet det første flyselskab i Europa til at tage FlyPink-kampagnen til sig.

Sidste år samlede Thomas Cook Airlines Scandinavia lige over 32.000 kroner ind til Kræftens Bekæmpelse i Danmark – men håber på et væsentligt bedre resultat i år.

”Vi er glade for at støtte FlyPink igen i år. Det er et medarbejderinitiativ, som vi bakker op om for at skabe opmærksomhed og støtte en god sag,” siger Lisbeth Nedergaard, kommunikationschef i Thomas Cook Airlines Scandinavia i en pressemeddelelse.

Lyserøde striber i stedet for gyldne
Gennem oktober – international brystkræft måned – har piloterne i Thomas Cook Airlines Scandinavia, der har hovedbase i Københavns Lufthavn, fokus på at støtte kampen mod brystkræft.

I stedet for at have gyldne striber på skuldrene flyves der i oktober med lyserøde, pink, striber, der i denne sammenhæng symboliserer kampen mod den frygtede brystkræft ligesom initiativet skal være med til at hjælpe med at indsamle penge til kampen mod kræft.

Derfor vil de flyvende medarbejdere i Thomas Cook Airlines have pink striber, tørklæder eller slips gennem oktober – selv flyene har fået pink sløjfe dekoreret på ydersiden og flere steder i interiøret.

Ledelsen i Thomas Cook Airlines Scandinavia støtter FlyPink i oktober.

”Det er et meget stærkt initiativ og jeg er stolt af piloter, kabinepersonale og alle medarbejdere der tager aktivt del i kampagnen og er med til at donere penge til at skabe mere opmærksomhed og yderligere forskning i en sygdom, der rammer alt for mange,” sagde Per Knudsen, koncernchef for Thomas Cook Airlines Scandinavia, sidste år i en pressemeddelelse fra flyselskabet.

Relaterede artikler:

Thomas Cook-piloter i pink støtter brysterne

Spies venter spændt på nyt om ny ejer

Dansk hotel skaffede millionbeløb til Knæk Cancer