- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Direktørskifte i Fårup Sommerland

Den administrerende direktør for Danmarks 6. største forlystelsespark, Per Dam Jensen, stopper til fordel for tilsvarende stilling hos stor feriehusudlejer.

Med udgangen af april siger Per Dam Jensen farvel til nordjyske Fårup Sommerland for at blive ny administrerende direktør i Sol og Strand Feriehusudlejning, der også har hjemme i Nordjylland.

Fårup Sommerland, der sidste år havde cirka 600.000 besøgende, er Danmarks 6. største forlystelsespark. Per Dam Jensen fortsætter indtil sin fratrædelse, søgeprocessen efter en ny administrerende direktør for Fårup Sommerland er nu i gang.

Om direktørskiftet siger bestyrelsesformand i Fårup Sommerland, Ole Mølgaard: ”Vi ville selvfølgelig gerne have haft, at Per var fortsat i Fårup, idet vi er meget tilfredse med de resultater, der er skabt de seneste år. Samtidigt forstår vi, at han har fået et meget spændende tilbud og en mulighed, han har valgt at sige ja til – og vi skilles i god ro og orden.”

Selv siger Per Dam Jensen i pressemeddelelsen: ”Jeg har været i Fårup Sommerland over flere omgange, og det stod ikke i kortene, at jeg skulle skifte. Jeg har dog fået en unik mulighed af hovedejerne i Sol og Strand om at være med til at føre Sol og Strand ind i fremtiden, og den udfordring er simpelthen for udfordrende. Jeg starter 1. maj hos Sol og Strand, både Fårup Sommerland og Sol og Strand er blandt turismens fyrtårne med mange fælles interesser.”

Ny bestyrelsesformand og ny direktør
Sol og Strand Feriehusudlejning er blandt de største på markedet for udlejning af feriehuse i Danmark, og stifterne og hovedaktionærerne, ægteparret Margit og Kjeld Andersen, vil forstærke ledelsen, så selskabet er endnu bedre rustet til fremtidig vækst. I den forbindelse blev Jens Stadum 1. januar ny formand for bestyrelsen. Om den nye formand siger Kjeld Andersen:

”Jens Stadum er partner i det nordjyske advokatfirma HjulmandKaptain og har bestyrelseserfaring fra en lang række nordjyske virksomheder, senest bestyrelsen i Ruths Hotel i Gl. Skagen. Jens Stadum har en forståelse for vores drømme omkring den fremtidige udvikling af Sol og Strand, og vi er sikre på, at han kan være med til at føre dem ud i livet.”

Kjeld Andersen siger om den nye administrerende direktør for Sol og Strand: ”Per Dam Jensen har stor erfaring med at skabe gode resultater, senest hos vores næsten-nabo i Fårup Sommerland. Disse virkelig gode resultater ønsker vi overført til Sol og Strand sammen med hans passion for udvikling af turismen. I forbindelse med disse organisationsændringer fratræder salgs- og marketingdirektør Thomas Christiansen sidst i april.”

100.000 ugers feriehusudlejning
Sol og Strand Feriehusudlejning blev etableret i 1979 af Margit og Kjeld Andersen. Firmaet har i dag samarbejde med op mod 7.000 feriehusejere og varetager udlejningen af deres huse til primært danske, tyske, norske, svenske og hollandske feriegæster.

Sol og Strand, der har hovedkvarter i nordjyske Hune og på landsplan 120 medarbejdere på 21 lokalbureauer, står bag omkring 100.000 ugers feriehusudlejning om året og har en bruttoomsætning på over 500 millioner kroner.

Relaterede artikler:

Forlystelsespark har stor stigning i mødegæster

Digitalisering koster 18 jobs hos sommerhusudlejer

Vokseværk i Danmarks største feriehusportal