- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Hotel kan tømmes gratis inden renovering

Scandic-hotellet i Roskilde forventer nu på fredag klokken 11-16 og lørdag klokken 10-12 ekstra mange besøgende.

Klik for stort format. Scandic Roskilde står foran en gennemgribende renovering og modernisering af hotellet. I den forbindelse har det skabt gimmicken ”Tøm hotellet,” som her vist på dets Facebook-side.

Årsagen er, at hotellet snart skal i gang med en større renovering og nyindretning af halvdelen af sine i alt 98 værelser. Men inden håndværkerne kan komme i gang, skal værelserne tømmes.

Fremfor som det måske er kutyme, at bestille nogle store containere til det udgående inventar, så har hotellets direktør, Ole Høgh, og hans medarbejdere fået en anden ide.

I de to tidsrum fredag og lørdag er alle interesserede nemlig velkomne til at møde op og hente alt på værelserne som senge, skriveborde, natborde, stole, lamper og så videre. Undtaget er TV-apparater og monterede installationer i badeværelserne som toiletter.

Skal der skrues noget af, skal de fremmødte selv medbringe værktøj. Tingene, der gives væk, er ikke just fabriksnyt, men i god stand.

Ole Høgh blev i maj i år direktør for Scandic-hotellerne i Roskilde og Ringsted – og sagde efter 12 år farvel til Radisson Hotel Group i Danmark, hvor han ved sin aftrædelse var salgsdirektør. ”Jeg er faldet enormt godt til hos Scandic og nyder arbejdet som hoteldirektør – det er godt at være i Scandic, der gør meget for sine medarbejdere,” siger han til STANDBY.dk

Hjælp Julemærkehjemmet i Roskilde
”Det er helt utroligt; efter vi på vores Facebook-side fortalte om muligheden for at tømme halvdelen af hotelværelserne, der nu skal istandsættes, er vi nærmest blevet kimet ned af interesserede. Så vi spændt på, hvor mange der står klar fredag formiddag til at hente ting fra værelserne,” siger Ole Høgh.

Den anden halvdel af værelser på Scandic Roskilde renoveres efter planen til februar – her forventer hotellet at komme med samme tilbud til ”selv-hentere.”

Det koster som nævnt ikke noget at hente inventar fra de værelser, der skal tømmes.

Men Scandic Roskilde beder om, at de, der kan gøre brug af noget af inventaret, giver et frivilligt beløb til det nyåbnede Julemærkehjem i Roskilde. ”Dermed kan vi forhåbentlig være med til at støtte en god, lokal sag,” siger Ole Høgh og fortsætter:

”Hotellet trænger til en renovering af værelserne og fællesområderne, så nu får det den helt store tur, hvor Scandic bruger et tocifret millionbeløb på projektet.”

Relaterede artikler:

135 danske hoteller deler 300 millioner kroner

Salgsdirektør bliver hotelchef

Scandic henter direktør fra stor konkurrent