Ole Høgh skifter fra at være salgsdirektør for Radisson-hotellerne i Danmark til fra næste måned at blive direktør for to Scandic-hoteller. Arkivfoto.

Salgsdirektør bliver hotelchef

Med udgangen af denne måned stopper Ole Høgh salgsdirektør for Radisson Hotel Group og skal fremover stå i spidsen for to hoteller i landets største hotelkæde.

Efter 12 år hos Radisson Hotel Group i Danmark bliver kædens nuværende salgsdirektør i Danmark og Island, Ole Høgh, fra maj direktør for Scandic-hotellerne i Roskilde og Ringsted.

”Jeg har haft 12 fantastiske år hos Radisson, hvor jeg har arbejdet med det kommercielle, men har nu sagt ja til muligheden for at skifte til det operationelle og blive en del af den spændende udvikling Scandic er i,” siger 40-årige Ole Høgh til STANDBY.dk

Scandic er Danmarks største hotelkæde med foreløbig 25 hoteller og yderligere fire på vej, et ved havnen i Aarhus og tre i København, Scandic Kødbyen, Scandic CPH Airport og Spektrum ved Kalvebod Brygge; sidstnævnte bliver med 632 værelser det største hotel i hele Scandic-koncernen. Den titel har i dag Scandic Berlin Potsdamer Platz med 560 værelser. Det største Scandic-hotel i Danmark er i dag Scandic Copenhagen med 486 værelser.

Drømt om at blive hoteldirektør
Ole Høgh bliver nu direktør for de to sjællandske Scandic-hoteller, der har henholdsvis 98 og 75 værelser. Om skiftet fra Radisson Hotel Group, der har syv hoteller i Danmark, siger han:

”Jeg har altid haft megen respekt for den professionelle måde, Scandic opererer på, og da jeg har haft en drøm om at blive hoteldirektør sagde jeg ja, da denne spændende åbning bød sig. Det er første gang, jeg skal være hoteldirektør og jeg glæder mig til at blive en del af Scandic og sammen med mine kommende kolleger fortsætte med at skabe fantastiske gæsteoplevelser på begge hoteller. Det har altid fascineret mig, når jeg har oplevet ekstraordinære serviceoplevelser, og det får jeg nu mulighed for at være med til at skabe.”

Ole Høgh er uddannet som trainee i selve flyselskabet SAS, hvorfra han i 2005 kom til hotelgruppen Radisson, som SAS tidligere var medejer af.

Relaterede artikler:

Scandic lander kæmpe kontrakt med den danske stat

Nyt hotel ved Københavns Lufthavn

Kendt salgschef tilbage hos Radisson