- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Hotelchef ny i spidsen for stort dansk golfcenter

49-årige Mark Bering forlader fra årsskiftet jobbet som driftsdirektør for norske First Hotels syv hoteller i Danmark og Sverige for at blive ny direktør for Himmerland Golf & Spa Resort i Nordjylland.

Mark Bering, hentet fra First Hotels, bliver fra årsskiftet ny direktør for Himmerland Golf og Spa Resort. Foto: First Hotels.

Himmerland Golf og Spa Resort omfatter blandt andet tre golfbaner, to med 18 huller og en med ni, hotel med 60 værelser, restaurant og spa.

Det åbnede i 1979 som Himmerland Golf & Country Club – og har siden 2007 været ejet af Lars Larsen, milliardæren bag Jysk, der indtil 2001 hed Jysk Sengetøjslager. Jysk har i dag over 2.700 butikker i 51 lande, oplyser dets hjemmeside.

Om sit kommende nye job siger Mark Bering, der tidligere har været General Manager på Hotel Hvide Hus i Aalborg, i pressemeddelelse fra Jysk: ”Det er et job, jeg glæder mig meget til. Der findes utrolig få steder, der har så mange muligheder som Himmerland Golf & Spa Resort.”

”Jeg ser kæmpe muligheder i at få sat Himmerland Golf & Spa Resort endnu mere på landkortet. Der er unikke muligheder med kombinationen af hotel, restaurant, spa-afdeling, konferencefaciliteter og golfbane. Det gør stedet til noget helt specielt,” siger Mark Bering.

Ejer af og bestyrelsesformand for Himmerland Golf & Spa Resort, Lars Larsen, opsagde i efteråret ”efter gensidig aftale,” som det hed, den daværende direktør for Himmerland Golf & Spa Resort, Claus Birk Larsen. I mellemtiden har Lars Larsens søn, Jacob Brunsborg, klaret direktørjobbet på golfresortet. Lars Larsen takker sin søn for indsatsen og siger i pressemeddelelsen:

”Vi har taget os god tid for at være sikre på at finde den helt rigtige til jobbet. Jeg er ikke i tvivl om, at Mark vil være i stand til at løfte opgaven, og jeg ser frem til vores samarbejde.”

En dyr fornøjelse
Lars Larsen har været eneejer af Himmerland Golf & Spa Resort siden 2007 og har gennem årene investeret et trecifret millionbeløb i at renovere resortet.

Men trods de store investeringer er det endnu ikke lykkedes at gøre Himmerland Golf & Spa Resort til en overskudsforretning, skriver Finans.dk

De seneste ti år har Lars Larsen tabt lige over 200 millioner kroner på Himmerland Golf & Spa Resort. I seneste regnskabsår, 2016/17, var der et underskud på 5,1 millioner kroner efter skat.

Relaterede artikler:

Kloster bliver medlem af Danhostel

To mødespecialister indgår samarbejde

København får hurtig ny turist-attraktion