Kommer initiativtagerne over målstregen med planen, så åbner verdens største indendørs gokartbane om et års tid i Høje-Taastrup ved København. Pressefoto: Racehall.com

København får hurtig ny turist-attraktion

Milliardærarvingerne bag Racehall i Aarhus vil bruge millioner på at opføre verdens største indendørs gokartbane ved København. Projektet omfatter også konferencelokaler.

I Aarhus er gokart-konceptet Racehall i bydelen Viby en succes – nu skal konceptet køres til Høje-Taastrup på Københavns vestegn. Holder planerne åbner Racehall indenfor et års tid verdens største indendørs gokartbane, skriver finans.dk

Racehall ejes af milliardærarvingerne Casper Kirk Johansen og Jacob Brunsborg. De er nevø til Lego-ejer Kjeld Kirk Christiansen samt søn af Jysk-købmanden Lars Larsen. Derudover er Poul Plougmann, tidligere topchef i Lego og B&O, med i projektet som medejer og bestyrelsesformand.

Byrådet i Høje-Taastrup Kommune har netop vedtaget en lokalplan, der gør det muligt at opføre en bane på over 10.000 kvadratmeter.

Bag projektet i Høje-Taastrup står Racehall i Aarhus, der gennem en årrække har haft millionoverskud og hidtil har været Europas største indendørs gokartbane, oplyses det.

”Racehall har været en god forretning gennem flere år, og det har fået bestyrelsen til at ønske at udbrede konceptet,” siger Flemming Thomsen, projektleder i Racehall CPH.

Også restaurant og konferencelokaler
Projektleder Flemming Thomsen vil ikke afsløre, hvad byggeriet af Racehall CPH vil koste – kun at der er tale om et tocifret millionbeløb.

Racehalls bane nær København skal være 33 procent større end den nuværende bane i Aarhus, der har plads til 34 gokartkørere. Udover gokartbanen vil Racehall CPH blandt andet have restaurant og konferencelokaler. Spisestedet i Racehall Aarhus har blandt andet en amerikansk inspireret restaurant, The Diner.

Relaterede artikler:

Kæmpe vandland på vej i Høje-Taastrup

Aarhus får nyt internationalt hotel

Tvivl om milliardplan for kæmpe forlystelsespark ved Billund

Hvad er en turistmagnet?