To mødespecialister indgår samarbejde

En stor bookingplatform for mødefaciliteter er kommet med ombord hos teknologivirksomheden Event Tech Tribe, der henvender sig til mødeplanlæggere.

Bookingplatformen Meetingselect har indgået samarbejde med teknologivirksomheden Event Tech Tribe, som har specialiseret sig i teknologi, der vedrører alt omkring planlægning af møder. For eksempel mobilregistrering, deling af præsentationer og power points på mobilen samt live-afstemninger og adgangskontrol samt dataindsamling.

Meetingselect er en slags hotels.com for mødeplanlæggere med mere end 500.000 mødefaciliter verden over. De spænder lige fra traditionelle mødelokaler på hoteller over landsteder, slotte og golfklubber til museer og skibe.

“Vi er selvfølgelig 100 procent dedikerede i forhold til at skabe den nyeste teknologi i vores niche, men vi bruger rigtig meget tid på at etablere et solidt forhold og direkte forbindelse til vores samarbejdspartnere for at have den bedste responstid i markedet,” siger Meetingselects medgrundlægger, Judith Huisman, der er opført som nummer et på listen over Deloittes 50’s kvindelige entreprenører sammen med den anden grundlægger af Meetingselect, Anouk Roohé.

Vundet flere priser
Meetingselect, der blev grundlagt i 2007, har vundet flere priser, og Event Tech Tribe, der blev lanceret i starten af 2017, har på den korte tid etableret samarbejde med over 500 kunder.

“Vi har altid syntes, at det ikke skulle være nødvendigt for mødeplanlæggere at gå på kompromis, når det kommer til teknologi, bare for at få systemer, der arbejder godt sammen. Eller at skulle navigere i komplekse platforme for selv at skabe de integrationer, der er brug for. Ved at have et verdensklasse mødebookingværktøj som Meetingselect i vores teknologiudvalg udvider vi mulighederne for planlæggere, der vil have alternativer til de gammeldags alt-i-en værktøjer,” siger Leonora Valvo, grundlægger af Swoogo, der er en del af Tribe-familien, som leverer hjemmeside-, mobil og registreringsløsninger.

 

Relaterede artikler:

Nyt koncept til MICE-området

Dansk hotel får nyt bookingkoncept

Nyt samarbejde om mødebookinger