- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Nyt hotel åbner i København

Med 200.000 gæster på sine foreløbig fem hoteller havde Brøchner Hotels, en af Københavns største kæder af boutiquehoteller, i 2018 et af sine bedste år – blandt andet med en gennemsnitlig belægningsprocent på 87.

Klik for stort format. Salgs- og marketingdirektør hos Brøchner Hotels, Tanja Ibsen Nørskov, ved nytårskuren på Herman K, Brøchner-kædens mindste hotel, hvor 31-årige Pardis Kaskin er general manager. Foto: Preben Pathuel.

Det fortalte kædens salgs- og marketingdirektør, Tanja Ibsen Nørskov, til STANDBY.dk, da hun torsdag var vært ved Brøchner Hotels nytårskur for cirka 120 indbudte gæster fra blandt andet firmakunder samt incoming- og erhvervsrejsebureauer samt andre samarbejdspartnere.

Nytårskuren blev holdt på kædens mindste hotel, Herman K, der åbnede sidste sommer med blot 31 værelser og suiter i en bygning tæt på Strøget og overfor Magasin. Herman K er ifølge Brøchner Hotels et femstjernet hotel på grund af dets høje servicekoncept.

Normalt er administrerende direktør for Brøchner Hotels, Karim Nielsen, vært ved sammenkomster i Brøchner-kæden – men han og Tanja Nørskov fik for nylig parrets første barn, så han var hjemme som babysitter.

I sin tale til gæsterne sagde Tanja Ibsen Nørskov, at allerede på mandag, den 14. januar, åbner Brøchner sit næste og hidtil største med 155 værelser, Hotel Ottilia i Carlsberg Byen. Det er et 4+ stjernet med også restaurant, barer, spa, konferencefaciliteter og tagterrasse.

Med Ottilia kommer Brøchner Hotels op på i alt 555 værelser på sine seks boutiquehoteller, de øvrige er udover Herman K også Hotel SP34, Hotel Danmark, Avenue Hotel Copenhagen og Hotel Astoria.

2019 bliver også året hvor Brøchner Hotels for første gang åbner udenfor København i form af et boutique hostel i det gamle hovedbibliotek i Aarhus med 520 senge på 120 værelser.

Selve Brøchner Hotels ejes af Søren Brøchner-Mortensen, der har titel af Director of Business Development. Hans søster, Kirsten Brøchner-Mortensen, er ejer af og administrerende direktør for de to boutiquehoteller i københavnske Arthur Hotels, de 4-stjernede Hotel Kong Arthur og Ibsens Hotel.

Flere nye hoteller i år
Udover Hotel Ottilia kommer der yderligere i år fire hotelåbninger i København.

Størst bliver CabInn Dybbølsbro, tæt på shoppingcenteret Fisketorvet; lavprishotellet fra den danske CabInn-kæde åbner med 1.203 værelser som Danmarks største hotel.

Det næststørste hotel til at åbne i 2019 bliver det tredje Wakeup-hotel i hovedstadens største hotelkæde, Arp-Hansen – Wakeup III i København overfor Copenhagen Marriott vil tilbyde 585 værelser. Det åbnede delvist i oktober sidste år, men indenfor de kommende måneder er alle værelser i brug.

Flere år forsinket får København ligeledes i år sit første Moxy Hotel; bag Moxy står Marriott og IKEA, hotellet med 226 værelser ligger i Sydhavnen.

Ligeledes i år åbner boutiquekæden Guldsmeden Hotels sit sjette hotel i København – det er på Islands Brygge med 214 værelser.

Blandt hotellerne i København, der i år står for udvidelser, er Copenhagen Go Hotel tæt på Københavns Lufthavn, der får yderligere 99 værelser, mens Falkoner-hotellet på Frederiksberg genåbner som et Scandic-hotel med 332 værelser – før var der 166.

Relaterede artikler:

31-årig ny i spidsen for 5-stjernet hotel

Direktørrokade på hotelkæde

Kendt københavnerhotel bliver større