Administrerende direktør for Brøchner Hotels, Karim Nielsen, med Lene Larsen – hun skifter fra direktørjobbet på kædens Hotel SP34 for at stå i spidsen for kædens kommende hotel Ottilia i Carlsberg Byen. Foto: STANDBY.dk

Direktørrokade på hotelkæde

Københavnske Brøchner Hotels flytter direktøren for sit nuværende flagskib, Hotel SP34, til Carlsberg Byen, hvor kæden af boutiquehoteller åbner sit 6. og hidtil største hotel. Den nye direktør for SP34 er et kendt ansigt i hotelbranchen.

Brøchner Hotels indsætter fra næste måned 48-årige Lene Larsen som direktør for boutique hotelkædens hidtil største hotel, Ottilia i Carlsberg Byen. Lene Larsen har været over ti år hos Brøchner Hotels, dels som ansvarlig for personale og konceptudvikling, dels som direktør for kædens Avenue Hotel og senest SP34.

Det 4+ stjernede Hotel Ottilia åbner i midten af januar næste år med 156 værelser, tre restauranter, plads til 200 i konferencelokalerne og Københavns største tagterrasse på et hotel med plads til 250.

På også 4+ stjernede Hotel SP34 i Københavns latinerkvarter og tæt på blandt andet Rådhuspladsen, bliver 54-årige Pia Elizabeth Remillard ny hoteldirektør fra 15. august. SP34 har 118 værelser, heraf 13 suiter, og blandt andet en minibiograf, tre restauranter og Københavns angiveligt største samling af portvin, i alt 50 forskellige slags.

Pia Remilliard, der fra midten af august er ny direktør for Hotel SP 34 i Brøchner Hotels (Foto venligst stillet til rådighed af NORD Magasinet, fotograf Jacob Christian Hansen)

Pia Remillard var indtil februar i år direktør for det lille, eksklusive Skovshoved Hotel med 22 værelser på Strandvejen nord for København. Hun kom for to år siden til Skovshoved Hotel fra direktørstilling gennem seks år på Helenekilde Strandhotel i nordsjællandske Tisvilde; Helenekilde ejes af af den tidligere balletstjerne Alexander Kølpin, der også har et af Københavns nyeste boutiquehoteller, Sanders.

Pia Remillard har tidligere været 12 år i Københavns største hotelgruppe, Arp-Hansen, de seneste som direktør for gruppens daværende flagskib, Phoenix Copenhagen. Hun har også været direktør for to i dag tidligere Arp-Hansen-hoteller, Opera (i dag Hotel Sanders) og Christian IV.

Som ny direktør for SP34 kan Pia Remillard blandt andet bruge sin erfaring med drift af boutiquehoteller.

En god profil
Om direktørændringerne på Brøchner Hotels siger kædens administrerende direktør, Karim Nielsen, til STANDBY.dk:

“Med Pia Remillard får vi en afløser på SP34 for Lene Larsen der har den tyngde og erfaring, SP34 har brug for. Pia har en god profil og har skabt mange gode ting på de hoteller, hvor hun har været. SP34 er blevet et hotel der fylder meget for københavnerne, et sted hvor mange kommer for at hænge ud i for eksempel baren eller restauranterne, opleve intime jazzkoncerter eller spise en god morgenmad.”
Omkring 70 procent af gæsterne på SP34 er udlændinge, primært briter, svenskere, tyskere og amerikanere. I alt forventer Brøchner Hotels i år 180.000 gæster, siger Karim Nielsen, næste år stiger det til 240.000 når Hotel Ottilia er i drift.

Selv siger Pia Remillard til STANDBY.dk om sit nye job: ”Jeg havde den første kontakt fra Brøchner Hotels før jeg måtte stoppe på Skovshoved Hotel og jeg gik fra det første møde med Brøchner om at skifte til dem med en rigtig god fornemmelse i maven. Brøchner Hotels er meget innovative og giver dets hoteldirektører en driftsmæssig selvstændighed.”

Første 5-stjernede hotel
Udover Hotel SP34 og det kommende Hotel Ottilia i Carlsberg Byen tæller Brøchner Hotels også sit netop åbnede 5-stjernede hotel Herman K med blot 31 værelser og suiter tæt på Kongens Nytorv i København. Brøchner Hotels planlægger at indbyde rejsebranchen til housewarming den 23. august.

De tre andre Brøchner Hotels i København er Avenue Hotel Copenhagen, Hotel Danmark ved Tivoli og Hotel Astoria ved Hovedbanegården.

Derudover bevæger Brøchner Hotels sig i 2019 for første gang ud af København og åbner senest 1. oktober et boutique hostel i de bygninger, der tidligere har huset Aarhus Hovedbibliotek i Mølleparken. Dette hostel får 520 senge på 120 værelser med plads til henholdsvis to, fire, seks og otte personer.

Relaterede artikler:

To nye femstjernede hoteller i København

Chef-rokade i kendt hotelkæde

Tabte 750 kroner i timen på Skovshoved Hotel