- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Scandic klar med ny direktør for Danmark

Søren Faerber bliver ny administrerende direktør for Danmarks største hotelkæde, Scandic. Han afløser Jens Mathiesen, der tidligere på måneden blev koncernchef for hele Scandic-koncernen.

48-årige Søren Faerber har siden 2015 været distriktsdirektør for Scandics hoteller i København og Østdanmark – han tiltræder officielt sin nye stilling i dag, hvor han også får sæde i Scandics koncernledelse.

Søren Faerber afløser 50-årige Jens Mathiesen, der for små tre uger siden med øjeblikkelig virkning blev koncernchef for hele Scandic-koncernen. Jens Mathiesen erstattede norske Even Frydenberg, der kun havde haft stillingen siden august 2017, hvor han afløste danske Frank Fiskers.

Søren Faerber har stor erfaring fra ledende roller i hotelkæden Scandic, hvor han blandt andet har været direktør for føde- og drikkevarer. Scandic er med sine foreløbig 26 hoteller den største hotelkæde i Danmark.

Det er endnu ikke afgjort, hvem der afløser Søren Faerber som distriktsdirektør for Scandics hoteller i København og Østdanmark, oplyser Scandic til STANDBY.dk

I en pressemeddelelse fra Scandic Hotels siger Søren Faerber: ”Jeg er stolt over den tillid, der er vist mig, og jeg glæder mig meget til min nye rolle. Der er allerede en klar strategi for Scandic i Danmark, som indebærer stor vækst med både nye hoteller og medarbejdere de kommende år. Den rejse ser jeg frem til at stå i spidsen for og sikre, at vi fortsætter og videreudvikler med samme kraft og sammenhold som hidtil.”

Fra Hard Rock Café til Scandic
Søren Faerber har en Master i Business Administration fra Copenhagen Business School. Inden han kom til Scandic, havde han i en tiårig periode forskellige ledende roller hos Hard Rock Café-kæden, blandt andet som Regional Director med ansvaret for København, Paris og Amsterdam.

I 2006 kom han til Scandic som direktør for føde- og drikkevarer i Danmark. Siden maj 2015 har Søren Faerber haft det overordnede ansvar for alle Scandics hoteller i København og Østdanmark.

Kender Scandic indgående
I pressemeddelelsen siger Jens Mathiesen: ”Jeg er glad for, at Søren har takket ja til stillingen som administrerende direktør i Danmark. Søren kender Scandic indgående, og jeg er sikker på, at han både kan videreføre og udvikle virksomheden i Danmark – til glæde for både gæster og medarbejdere. Jeg ser frem til at fortsætte det tætte samarbejde med Søren.”

Som koncernchef har Jens Mathiesen nu det overordnede ansvar for Scandics-koncernens 280 hoteller og over 18.000 medarbejdere i Norden samt Tyskland og Polen, alene i Danmark har Scandic 26 hoteller.

Relaterede artikler:

Jens Mathiesen ny koncernchef for Scandic Hotels Group

Mange fejrede Jens Mathiesen

Scandic henter direktør fra stor konkurrent