Delta med nye online funktioner

Danskerne har allerede taget godt imod Delta, der har fløjet destinationer fra Danmark siden maj 2006. Alene salget via delta.com er tredoblet siden 2006. Nu kommer der flere muligheder for at klare hele rejseplanlægningen med et enkelt besøg på delta.com.

”Vi lægger hele tiden nye funktioner på delta.com for at gøre rejseplanlægningen nemmere for vores kunder”, siger Josh Weiss, der er leder af delta.com.

”Vi er stolte af at ingen andre amerikanske flyselskaber tilbyder lige så mange muligheder for at reservere og købe rejse, hotelophold, biludlejning, ferieoplevelser eller mødefaciliteter på en og samme gang”.

Kunderne på delta.com får særlige rabatter, når de benytter Delta Air Lines partnernetværk, SkyMiles, der blandt andre tæller Avis Biludlejning og hotelkæden Hilton. Der er rabatter på hotelbooking, biludlejning, rejseaktiviteter og -service, lufthavnsparkering, lufthavnsbusser, by-rundvisninger, attraktioner og rejseforsikring. Samarbejdet giver desuden kunderne mulighed for at tjene bonuspoint hos partnerne i SkyMiles.

delta.com giver også mulighed for at kompensere for CO2-udledning fra en flyrejse.  Kompensationen består i til plantning af træer. Delta Air Lines har selv betalt for plantningen af over 47.000 træer, et for hver Delta-ansat.

Skrevet af