Så åbnede Danmarks dyreste hotel

Forud for genåbning af Nimb gik 17 måneders gennemgribende renovering til 100 mio. kr., der skulle gøre Nimb til en gastronomisk højborg med 13 luksus-hotelsuiter på første sal. Der er planer om yderligere 17.



I øvrigt er Nimb Hotel ikke i reservationssystemerne – men rejse- og incomingbureauer får 10 % provision når de booker et værelse på hotellet.

”Jeg vil vide, hvem der bor hos os. Nimb er ikke et snobbet hotel, men et luksuriøst ”hjem,” hvor man mod passende betaling er ”personlig gæst”… Og for at gøre det personligt, vil vi vide lidt om vore gæster – derfor kan man kun booke ved at maile eller ringe til os,” siger adm. direktør for Nimb, Helena Thomsen, til Take Off.



Prisen for en overnatning er fra 3.900 til 8.500 kr. i de

40 til 60 kvadratmeter store suiter med bl.a. pejs.



Hotellet bliver ikke Horesta-certificeret med stjerner, men får mindst et 5-stjernet niveau. ”Målsætningen er et hotel i den absolutte verdenselite af små, luksuriøse storbyhoteller,” siger Helena Thomsen.



Det kulinariske oplevelseshus Løgismose-Nimb er et joint venture mellem Tivoli og Løgismose, der bl.a. har fornemme Falsled Kro på Fyn.



For de 100 mio. kr. har Nimb nu også et mikromejeri, delikatessebutik, grillbar og vinbar. Hertil kommer et brasserie i stueplan og gourmetrestauranten Herman på første sal, opkaldt efter stjernekokken Thomas Herman, restaurantens køkkenchef.



Nimb har 120 medarbejdere i hotellet, køkkenet, restauranten samt konference- og arrangementsafdeling.



”Hypen om, hvad vi skulle med Nimb gav så mange uopfordrede ansøgninger, at vi kunne besætte samtlige stillinger,” siger Helena Thomsen.



Nimb-bygningen har nu egen hjemmeside: nimb.dk





HB


Skrevet af