Åbner postkontor på vulkan

På øen Tanna er der således nu opstillet en postkasse øverst oppe på øens aktive vulkan, Mount Yasur. Vulkanen er med sine op til 30 daglige (men altså ufarlige) udbrud, et særdeles velbesøgt turistmål, og derfor er der nu også blevet mulighed for at man kan sende sine ferie-postkort som ”hot-mail” fra den helt specielle location.

Det er i øvrigt ikke første gang Vanuatus Postvæsen udvider med særlige postalse services. Således har tusinder af turister allerede prøvet at tage deres postkort med på en dykkertur; – man kan nemlig få dem stemplet af en postmedarbejder iført dykkerdragt, og sende dem fra havets dyb. Historien, som kommer fra den svenske rejsearrangør TourPacific, melder til gengæld intet om, at der skal benyttes vandfast blæk ved denne forsendelsesform.

Skrevet af

x

Læs Også

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.

Blackstone tæt på at overtage Legolande

Det britiske ventureselskab, Blackstone, er ifølge Wall Street Journal tæt på at få en købsaftale i stand om de fire Legoland-parker.