Stefan Vilner forlader Sterling

Kommerciel direktør i Sterling Stefan Vilner er udpeget til adm. direktør for JetBird, der som hovedforretning har udlejning af mindre jetfly til virksomhedsledere. Flyselskabet drives efter lavpris-principper.

Stefan Vilner har været kommerciel direktør for Sterling i fire år med ansvar for salg, markedsføring, produktudvikling og branding. Han har et stort medansvar for selskabets økonomiske udvikling og sammenlægningen af Maersk Air med Sterling. Desuden er han formand for ELFAA, sammenslutningen af lavprisflyselskaber, der også har Ryanair og EasyJet som medlemmer.

JetBird skal starte sine operationer i april 2009, og det er planen, at selskabet skal være Europas første ægte lavpris private jetfly-selskab, som skal tilbyde executive jetfly til omkring 50% af de priser, der kendes i dag.

Selskabets fly skal placeres på strategisk udvalgte centre rundt om i Europa, så de kan levere fly ’on demand’. JetBird er et nyt selskab ejet af investeringsselskabet Claret Capital, der blev startet af  Domhnal Slattery in 2005. Det er hjemmehørende i Dublin.

Skrevet af