Flogfelag Føroya skifter ejer

Virksomheden består af Hotel Vágar, der også står for catering til Atlantic Airways’ fly, handlingselskabet i lufthavnen med brændstofleverance til fly på Vágar og check-in, Air Café i lufthavnsterminalen, halvdelen af Hertz biludlejning på Færøerne og halvdelen af restaurant Rio Bravo i Tórshavn – og så ikke mindst rejsebureauet Flogfelag Føroya med hovedkvarter i Tórshavn.

Overdragelsen af Flogfelag Føroya finder sted på mandag den 12. marts, men Kent L. Christensen forlader først Atlantic Airways den 28. marts.

”Jeg forlader jordens bedste job og jordens bedste arbejdsgiver, men en gang i mellem må man tage et spring i livet, og det har jeg gjort, fordi jeg tror på Færøerne og den færøske turisme, ” siger den 43-årige Kent L. Christensen til Stand By.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.