Fylder to fly om dagen til Grækenland


”Vi fylder to fly om dagen til Grækenland i øjeblikket, og det betyder, at vi i snit sælger cirka 300 Grækenlandsrejser dagligt. Det er på niveau med rekordåret 2006! De første par dage manede vi til besindighed internt og forestillede os, at der var tale om et eksplosivt salg på Grækenland, som ville vare ved et par dage, men at luften ville gå af ballonen på et tidspunkt, og at salget så igen ville falde til et normalt niveau. Tendensen er imidlertid blevet det daglige salgsmønster”, siger adm. dir. Jan Lockhart.

Over 300.000 danskere vurderes at tage til Grækenland i år. Heraf de 75.000 med Apollo. ”Grækenland er indiskutabelt og historisk set Apollos fornemste rejsemål, og vi har altid lagt en enorm indsats i at skabe markedets bedste Grækenlands-rejser. Igen i år viser kundernes interesse og efterspørgsel, at det betaler sig, og at også 2007 vil vise Grækenland som sommerens absolutte favorit-rejsemål. I 2006 rejste cirka 250.000 til Grækenland, og tallet vil mindst lande på 300.000 i år, hvor vi som minimum vil stå for de 75.000 rejser”, konstaterer Jan Lockhart.

Selskabet tilbyder omkring 50 forskellige rejsemål i Grækenland. Ser man på, hvem det er, der typisk tager til Grækenland, viser billedet, at børnefamilierne står for en stor del af pladserne. Men også par og enlige valfarter til Grækenland som aldrig før. Og salget er ligeligt fordelt mellem Vest- og Østdanmark.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.