Kur mod kedsomhed

Passagerer får mulighed for at stille spørgsmål om alt mellem himmel og jord (hvor de sådan set også befinder sig) på tv-skærme. Et jordbaseret team lover at komme med et svar.

Det er en god måde at spørge om en anbefaling til en god restaurant i New York eller hvordan man bedst kommer i kontakt med kabinepersonalet, forklarer en repræsentant fra Virgin Atlantic Airways.

Virgins tiltag er et blandt mange for at slå kedsomheden ihjel under lange ture.

Air France KLM er i gang med at teste teknologi, hvor man kan bruge sin mobiltelefon under flyvningen, mens Ryanair har planer om forskellige spil, kaldet in-flight-gambling.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.