Frankrigs største turistmesse i gang

Omkring 1.300 udstillere fra 91 lande var med, da “Rendez-Vous France” i dag åbnede i Strasbourg. Det er den største turistmesse i Frankrig, med 500 franske udstillere og 800 internationale touroperatører. Fra Danmark deltager omkring 15 touroperatører, og fra hele Skandinavien, Finland og De Baltiske Lande omkring 50 touroperatører.

Stand By deltager også, som det eneste medie fra Skandinavien i messen. ” Vi har sendt invitationer ud til alle rejsebureauer, som har Frankrig i deres program. Omkring 1/3 sagde ja til at deltage, og 2/3 blev hjemme. Det er vi godt tilfredse med, for de 66 procent som blev hjemme havde enten andre forpligtelser, eller er godt tilfreds med de service og den information de får fra vore kontorer i Danmark, Sverige og Norge,” siger Jacques Caradec, turistchef, Maison de France til Stand By.

“Tidligere var der fire store messer i Frankrig. De er nu slået sammen til en stor messe. Det er fint. Tidligere skulle rejsebureauer rejse rundt en uge i Frankrig. Nu kan de nøjes med en stor messe, hvor alt er under samme tag. Det er meget nemmere. Vi har stadig rejser til forskellige steder i Frankrig, blandt andet har der i år også været rejser til Korsika,” siger Jacques Caradec.

På “Rendez-Vous France” vil blive offentliggjort en stor undersøgelse over Frankrigs image som turistland. Desuden vil der blive underskrevet en ny samarbejdsaftale mellem Maison de la France og Air France. Endelig vil en ny PR-film om Frankrig blive vist for første gang. Det er første gang “Rendez-Vous France” holdes udenfor Paris. Alle sejl er sat til i Strasbourg. Således var alle deltagere i aftes inviteret til at sidde i EU-mødesalen, mens der var taler og underholdning.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.