Hotelværelser i lufthavne på 10 kvm

Yotel, et nyt engelsk hotelfirma, vil foreløbig bygge 50 hotelværelser i Gatwick’s South Terminal og 40 i Heathrow Terminal 4. 

Yotel har arbejdet i tre år på at udvikle et hotelværelse, som er på 10,5 kvm, og kan placeres i bygninger, lufthavne og endda på undergrundstationer. Hotelværelserne åbner i Gatwick og Heathrow næste sommer, men samtidig er selskabet i gang med at lede efter egnede lokaler i hele London, Manchester, Liverpool, Birmingham, Glasgow, Dublin, Edinburgh.
Internationalt kigger de på Amsterdam, Barcelona, Bukarest, Berlin, Hong Kong, Singapore, Madrid, Paris, Rom, Sydney og København. Hotelværelset bliver med dobbeltseng og sengetøj af høj kvalitet, fladskærm med satellit-tv, fri adgang til internet, mulighed for at downloade hundredvis af film og CD’er, pænt badeværelse med ”regnskovs”-bruser, automatisk check ind og ud og air condition.

Lederen af Yotel Simon Woodroff´s fik inspiration til det nye hotelværelse fra British Airways første klasse og japanske “kasse” hoteller. Designeren Priestman Goode som designet hotellerne, har også været med til at indrette den nye Airbus 380.

Prisen på et hotelværelse i London skal begynde ved 70 pund (omkring 770 kr.). I lufthavnene vil fire timer koste 40 pund og for en hel nat 80 pund.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.