1.150 nye fly til Tyskland på 20 år

Det fremgår af den seneste Airbus Global Market Forecast. blandt de nye fly vil der være 780 single-aisle fly, flere end 280 twin-aisle fly til mellem- og langdistancer, samt 90 gigantfly som Airbus A380.

 

De nye fly repræsenterer en samlet værdi på omkring 144 milliarder dollar i dagens listepriser. Det er den voksende efterspørgsel for fly-transport kombineret med ønsket om moderne og økonomiske fly, der er drivkraften bag efterspørgslen. Airbus skønner, at Tysklands samlede flyflåder af fly med mere end 100 sæder vil mere end fordobles fra 500 i 2009 til 1.300 i 2028.

 

Tysklands lufttrafik er vokset med 34% fra 2000 til 2009 og væksten hidrører især fra ruterne på Mellemøsten, der er steget med 180%, fra nye markeder som Kina, der er steget med 117% og Indien med en vækst på 131%, mens der også har været vækst på de mere traditionelle ruter som for eksempel Nordamerika med en vækst på 28% og Asien med 20%.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.