10.000 til fest i Bella Center

Foto fra festen i Bella Center fra Facebook.

Foto fra festen i Bella Center fra Facebook.

MICE: Bella Center i København havde i fredags sin største fest nogensinde – denne uge er det vært for sin næststørste kongres, ESCRS, med 20.000 deltagere.

I fredags afviklede Bella Center den største fest i sin historie – den årlige firmafest for en stor dansk koncern. Her var temaet ”World Streets” og for at give de 10.000 gæster en uforglemmelig aften var alle sejl sat til. Der var bl.a. underholdning med Mads Langer, Carpark North og Hanne Boel.

400 dekoratører, elektrikere, tjenere, kokke og teknikere forvandlede hallerne i Bella Center til forskellige lande.

Således kunne gæsterne føle, at de sad på stranden i Thailand, kunne dufte grillen i Brasilien, sad under vasketøjet i italiensk baggård eller på et kasino i USA.

1.000 borde, 1.600 meter dug, 3.000 lamper, Det skæve Tårn i Pisa, Big Ben, Eiffeltårnet og Frihedsgudinden dannede rammerne om den største fest i Bella Center.

600 tjenere og kokke serverede 75.000 glas vin og øl, fem tons mad, herunder 12.000 hotdogs. Tjenerne og kokkene fik gået ca. 50 km i alt.

Og da de festglade gæster forlod matriklen, havde Bella Center, ud over bl.a. en opvask af 45.000 glas, knap otte timer til at pakke festen sammen for at gå i gang med opbygningen til den næststørste kongres i centrets historie, ESCRS, med 20.000 delegerede, der afvikles i denne uge.