100.000 på Alsie Express-rute til København

alsie express gæst nr 100.000

Alsie Express fra Sønderborg markerede fredag morgen passager nr. 100.000 på dets enlige rute mellem lufthavnen på Als og Københavns Lufthavn.

Alsie Express, dannet med opbakning fra navnlig Danfoss-koncernen, begyndte at trafikere ruten mellem Sønderborg og København i sommeren 2013. Selskabet har fem returflyvninger på hverdage og en enkelt tur lørdag og søndag med dets to sorte ATR72-500 fly med 48 lædersæder med god benplads.

Da 42-årige Rikke Fribo fra Høruphav fra morgen trådte ind i afgangshallen i Sønderborg Lufthavn, blev hun lige indenfor modtaget af Alsie Express og Air Alsies adm. direktør Henrik Therkelsen. Han stod klar med gaver for at markere, at Rikke Fribo var passageren bag booking nr. 100.000, og dermed selskabets passager nr. 100.000.

Henrik Therkelsen lovede, at Alsie Express er på vej med en række nye initiativer, der vil gøre luftbroen mellem Sønderborg og København endnu mere populær.

Rikke Fribo, der er udviklingskonsulent i Sønderborg Kommunes afdeling for psykiatri og handicap, skulle med Alsie Express’ morgenafgang til København for at deltage i et møde i Socialstyrelsen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.