100 til nytårskur hos PATA

Fra PATAs nytårskur med Thai Airways som sponsor, fra venstre selskabets chef for leisure-salg, Pakpon Nuangsen, general manager for bl.a. Skandinavien, Patapong Na Nakorn, PATA-formand, Claus Vestergaard Pedersen og Thais salgsdirektør, Flemming Sonne.

25 minutter efter indbydelsen til PATA’s årlige nytårskur i København var udsendt, var der ”udsolgt.” Thai Airways var sponsor, Star Alliance-medlemmet får igen i år ekstra fly fra København til Bangkok og Phuket.

Den overdækkede og opvarmede gårdhave i Fugu Cocktailbar på Gl. Strand i København var i går rammen om PATA Danmarks årlige nytårskur. Her var mere end fuldt hus i de propfyldte omgivelser.

Sponsor for nytårskuren var Thai Airways, der bl.a. træk lod om billetter til Thailands største ø, Phuket, blandt deltagerne.

Ved nytårskuren meddelte Thai Airways’ salgsdirektør, Flemming Sonne, at han ved den kommende generalforsamling forlader bestyrelsen for PATA Danmark: ”Jeg kan ikke huske, hvor mange år, jeg har været i bestyrelsen, men der er behov for nye kræfter,” sagde Flemming Sonne.

PATA Danmarks bestyrelsesformand, Claus Vestergaard Pedersen, takkede Flemming Sonne for hans mangeårige arbejde i bestyrelsen.

Flemming Sonne, der 1. februar har 25 års jubilæum i Thai Airways, sagde også, at flyselskabet ser masser af konkurrence. Thai Airways har i perioder op til ni fly om ugen fra Københavns Lufthavn fløjet med Boeing B777-300 mellem København og Bangkok.

I år har Thai Airways til slutningen af marts to fly om ugen fra København til Phuket. Denne rute genoptages fra 8. december næste år – igen med Boeing B777-300.

Mellem 25. juni og 13. august i år flyver Thai Airways to ekstra gange om ugen mellem Bangkok og København på fredage og søndage, altså i alt ni gange.

”Vi har masser af konkurrence mellem København og Bangkok. Sådan har det altid været, og Thai Airways havde også sidste år også god belægning på ruten. Men det er svært at slå en direkte rute mellem København og Bangkok,” sagde Flemming Sonne i går til takeoff.dk

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.