12 golfbaner går konkurs

De berørte golfbaner, som enten ejes eller drives af Proark Golf Plus er Blokhus Klit, Odense Eventyr, Fredensborg, Ree Golf, Hjarbæk Fjord, Royal Oak, Kalø, Ry, Langesø, Skjoldenæsholm og Ledreborg Palace Golf. Møn Golf Center er associeret partner, skriver business.dk.

 

Proark Golf Plus har Michael Kaa Andersen som hovedaktionær, mens Karsten Ree, AP Pension og Købstedernes Forsikring alle har aktieposter på over fem procent, skriver FinansWatch.dk.

 

Indtil videre er alle anlæg åbne for både medlemmer og gæster. Proark Golf Plus har 10.000 medlemmer og 70 ansatte. Værdierne opgjort til 234 millioner kroner, men revisorerne påpegede i regnskabet for 2011 en betydelig usikkerhed omkring værdiansættelsen. Egenkapitalen er opgjort til 44 millioner kroner.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.