12% passagervækst for Norwegian

Norwegians trafiktal for februar viser, at 2.090.343 passagerer fløj med selskabet denne måned, hvilket er en stigning på 12% sammenlignet med samme periode sidste år.

Norwegians interkontinentale flyvninger bidrager stærkest til væksten med en passagerstigning på 53%. RPK steg med 24% og ASK med 22%. Belægningen steg 0,7 procentpoint til 86,3%.

”Vi er meget tilfredse med, at flere rejsende vælger at flyve med Norwegian. Den største vækst denne måned er på de interkontinentale ruter, som bliver stadig vigtigere for selskabets globale ekspansion”, siger koncernchef Bjørn Kjos.

I februar modtog selskabet tre nye Boeing 737-800. I alt får Norwegian levereret ni Boeing 787-9 Dreamliners, 17 Boeing 737-800 og seks Boeing 737 MAX i år.

Med en gennemsnitsalder på 3,6 år er Norwegians flyflåde blandt de nyeste og mest miljøvenlige i verden.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.