Fokus på workshops i København

Kronologisk kommer workshop’sne i denne rækkefølge:21. februar er der islandsk workshop på Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, fra kl. 16–20.30. Anledningen er Iceland Express’ nye sommerruter fra København til hhv. Akureyri og Egilsstadir.Workshoppen er i samarbejde med turistvirksomheder fra Nord- og Østisland og Islands Turistråd.

Tilmelding senest 19. februar til: scandinavia@icetourist.is27. februar promoveres oversøiske franske besiddelser mm. ved workshop om eftermiddagen på hotel Copenhagen Island ved indkøbscentret Fisketorvet.Der er bl.a. fokus på Fransk Vestindien, caribiske Martinique, Guyana, Réunion i det Indiske Ocean, Tahiti og Ny Kaledonien i Stillehavet.

Arrangør er Maison de la France og Club Outre-mer – tilmelding til: marie-claire.moerdrup@franceguide.comDen 28. februar er PATA Danmark medarrangør af workshop når leverandører fra Cook Islands i Stillehavet stopper i Danmark på en europæisk rundtur.Workshoppen er opdelt i session fra kl. 9.30 til 12 for bl.a. rejsebureauernes produktchefer – fulgt af træningssession fra kl. 14 til 16 med opdatering om Cook Islands turistprodukter.

Stedet er Hotel Imperial Copenhagen – og der er tilmelding via e-mail til: cooktourism@interface-net.de1. marts arrangerer det energiske GSA-bureau Atlantic Link i samarbejde med Icelandair workshop med fire delstater i USA, Montana, North Dakota, South Dakota og Wyoming, på Hotel Imperial.Workshoppen er “By invitation Only.”12. marts kommer Tourism Africa med en workshop.

Udstillerne omfatter hotelgrupper fra Afrika og Det indiske Ocean, safari lodges, ressorts, turistkontorer, biludlejningsselskaber, flyselskaber (bl.a. Kenya Airways) og afrikanske turoperatører.

Workshoppen afvikles på Hilton Copenhagen Airport fra kl. 17.30.

Tilmelding via hjemmesiden: tourismafrica.nl/workshops eller e-mail til: info@tourismafrica.nl

Skrevet af