153 døde efter flyulykken

I første omgang blev der meldt om 28 overlevende af den 172 mand store gruppe passagerer og besætningsmedlemmer, men flere af dem var i en særdeles kritisk tilstand. 
Den spanske statsradio fortæller, at kun 20 blev bragt på hospitalet, og det er bekræftet af de seneste meldinger fra den spanske regering, skriver politiken.dk i dag. 
Der forestår nu et stort og besværligt identifikationsarbejde i udstillingscentret IFEMA i Madrid. Det fungerer som midlertidigt lighus – som det også gjorde i 2004, da 191 personer mistede livet ved et terrorangreb i byens undergrundsbane. 
 
 
Det har været svært at identificere såvel døde som overlevende, fordi passagerne var svært forbrændt, da redningsmandskabet nåede frem. 
Ifølge lederen af redningsarbejdet blev de overlevende slynget ud af flyet og landede i en nærliggende flod. Dermed undgik de værste forbrændinger. 

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.