Ny nordisk chef for UPS

Efter 10 år på posten som direktør i Norden overgår Anders Holm til en stilling i UPS’ europæiske strategiteam, som arbejder med selskabets fremtidige strategier. Ifølge UPS’ pressechef, Lotta Johansson, er det en fremtrædende post, Anders Holm overgår til. “Hans første opgave bliver at indgå i det team, der skal stå for UPS’ køb af det britiske selskab Lynx,” siger hun.
Som ny direktør for Norden har UPS udpeget Tim Jørnsen, som har været ansat i UPS siden 1988, senest som ansvarlig for kundeservice, salg og markedsføring i Storbritannien.
I forbindelse med sin udnævnelse vurderer Tim Jørnsen, at logistik og transport bliver endnu vigtigere for kunderne, og at UPS derfor i stigende grad bliver mere af en strategisk samarbejdspartner, der hjælper kunderne med at møde deres logistik udfordringer, end blot en leverandør af pakker.
(Børsen 01.12.2005 og Børsen Online 30.11.2005)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.