16% flere rejsende med Norwegian

norwegian-2Norwegians trafiktal for november lyder på 2.265.145 passagerer, hvilket er en stigning på 16% i forhold til samme måned sidste år.

På langdistanceruterne var passagervæksten 70%. Belægningen var i alt 84%, hvilket er en stigning på et procentpoint. RPK steg med 31% og kapacitetsvæksten ASK med 29%.

”Væksten på de transatlantiske ruter vil nu kunne fortsætte efter, at de amerikanske myndigheder omsider har givet vores EU-selskab tilladelse til at flyve til og fra USA. Det betyder, at Norwegian kan fortsætte den globale ekspansion med fuld styrke og åbne ruter til destinationer over hele verden. Godkendelsen indebærer også, at vi kan skabe mange nye arbejdspladser både i Europa og USA og bidrage til lokal værdiskabelse gennem øget turisme”, siger koncernchef Bjørn Kjos.

Selskabet har indtil videre i år modtaget 20 nye fly – 16 Boeing 737-800 og fire Boeing 787-9 Dreamliner. I november kom én ny Boeing 737-800 til flåden.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.