Keflavik åbner for indenrigstrafik

Besøgende i Island, som gerne vil længere ud i landet end Reykjavik, har hidtil været henvis til at køre i bil, eller at tage ind til Reykjavik for at komme ombord på et indenrigsfly i indenrigslufthavnen ved Hotel Loftleidir.

Den tid er nu ved at være omme – i hvert fald for rejsende, der ønsker at fortsætte rejsen til det nordlige Island.

Fra 15. juni og frem til slutningen af august tilbyder Icelandair et tidligt morgenfly mandag, torsdag og fredag fra Akureyri til Keflavik og retur igen om eftermiddagen. Passagererne checker ind hele vejen til og fra Akureyri og bliver altså betragtet som transitpassagerer i Keflavik så man skal ikke bruge tid og energi på at checke bagage ind igen m.m.

Hver morgen har Icelandair 10-12 Icelandair afgange fra  Island og ved at udnytte den alternative feeder fra Akureyri giver Icelandair kunder i det nordlige Island nye muligheder. Det skal også ses i lyset af Icelandairs nye morgenafgange til USA:


Keflavik Lufthavn er omdrejningspunktet i Icelandairs rutenetværk og forbinder 25 byer i Europa og Nordamerika så det er kun naturligt at Islands næststørste by Akureyri bliver en del af det netværk.

Skrevet af