18 månedsrekorder i træk for CPH

CPH_1Med flere end 2,3 millioner passagerer satte Københavns Lufthavn i september rekord for 18. måned i træk. Knap 19,7 millioner er rejst igennem lufthavnen i årets første ni måneder.

2.339.515 passagerer benyttede Københavns Lufthavn i september, og det var første gang, at passagertallet rundede 2,3 millioner i en september. Væksten var på 6,4% i forhold til samme måned i fjor.

”En stabil trafikvækst gennem hele sommerprogrammet har været med til at sikre os en af de højeste vækstrater i Europa,” siger Thomas Woldbye, adm. direktør, Københavns Lufthavne A/S.

Udenrigstrafikken steg med 6,7%, indenrigstrafikken med 3,4% og transfertrafikken med 14,5%.

”Hovedparten af den interkontinentale trafik fra vores region udgår fra København, og den solide transfervækst styrker derfor knudepunktet. Det afspejler sig i, at passagerantallet på langdistanceruterne steg med 17,0%,” siger Thomas Woldbye.

År til dato er godt 19,7 millioner passagerer rejst igennem Københavns Lufthavn. Det er 1.312.152 flere end i fjor, svarende til en vækst på 7,1%.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.