Milliardinvesteringer på vej til tjekkisk hotelindustri


Internationale investorer står nærmest i kø for at få lov til at investere i den tjekkiske turistindustri. Det skriver nyhedsbrevet epn.dk i dag.

Tjekkiet havde sidste år besøg af 6,4 mio. udenlandske turister, en svag stigning i forhold til 2005. Men alligevel er de udenlandske investorer begejstrede for at lægge penge i landets hotelindustri. Således fastslår organisationen Real Estate Market Association (REMA), at udlændinge vil investere milliardbeløb i hotelindustrien på toårig sigt.

Den tjekkiske hovedstad Prag har i dag ca. 500 hoteller, og det er især i de øverste niveauer, fire- og femstjernede hoteller, der er interesse for. REMA vurderer således, at hovedstaden vil have op mod 200 nye luksushoteller inden 2010, hvilket vil være en fordobling i forhold til det nuværende niveau.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.