Tyrkiet får topkarakter

Tyrkiet scorer højest med Grækenland og Spanien lige efter i en tilfredshedsundersøgelse Apollo Rejser har lavet. 8.500 gæster fra hele Danmark deltog. I snit får Tyrkiet karakteren 4.52, hvor Grækenland får 4.36 og Spanien 4.35 (med fem som det højeste).

Gæsterne er blevet bedt om at evaluere flere forskellige, afgørende forhold på en ferie. Helhedsindtryk af rejsen til Tyrkiet evalueres meget højt med en score på 4.22. Også vejret i Tyrkiet er noget, gæsterne synes godt om med en score på hele 4.68. I forhold til spørgsmålet “value for money”, gives karakteren 4.00 på Tyrkiet. Hvad gælder tilfredsheden med rejsemålet Grækenland, lander helhedsindtrykket på 4.15, mens karakteren på vejret er 4.52. Hvad gælder “value for money”, ligger den en anelse lavere end på Tyrkiet, således med en score på 3.82. Analysen på Spanien fortæller, at helhedsindtrykket giver 4.17 point, mens vejret scorer så højt som 4.32. “Value for money” i Spanien vurderes til 3.90.

“Analysen fortæller os, at gæster til Tyrkiet er særdeles tilfredse. Det er der ikke noget overraskende i, for det har de Apollo-gæster, der har besøgt Tyrkiet, altid været. Interessant er det imidlertid at se, at Tyrkiet scorer enormt højt i netop 2006, hvor Muhammed-krisen desværre ødelagde mange danskeres lyst til at tage til muslimske lande. Men de, der tog til Tyrkiet, fortrød med andre ord ikke. Når vores gæster evaluerer “value for money” så højt i Tyrkiet, kan det spille positivt ind, at prisniveauet i gadebilledet, altså på spisesteder, forlystelser og i butikker stadigvæk er en del lavere end i mange andre lande”, siger Jan Lockhart, adm. dir, Apollo.

Skrevet af