Icelandair overskud overstiger forventninger

Icelandair gruppen har offentliggjort et overskud på netto 2,6 mia. Islandske kr., svarende til ca. 220 mio. dkr. Jon Karl Olafsson, koncerndirektør i flykoncernen, betegner resultatet som ”særdeles godt” og over forventning. Olafsson betegner det især som positivt, at Icelandair, der sidste år blev børsnoteret, med resultatet kan overraske aktionærerne positivt.

Icelandair var ejet af FL Group indtil oktober sidste år, hvor det blev solgt fra og noteret på den islandske børs. Koncernen omfatter i alt 12 datterselskabet inklusive flag carrieren Icelandair. Det er blandt andet Air Iceland, Bluebird Cargo, Icelandair Hotels og incoming operatøren Iceland Travel.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.