Scandinavian Cruise center får ny direktør


Scandinavian Cruise Center får igen ny direktør. Den 10. april er det Merethe Gadeberg, som sætter sig i stolen hos rejsebureauet. Gadeberg har tidligere arbejdet hos bl.a. Sony Nordic, men har ingen decideret brancheerfaring.

Scandinavian Cruise Centers indehaver, Per Dylov, siger i en pressemeddelelse: ”Vi er meget glade for, at Merethe Gadeberg har sagt ja til at blive ny administrerende direktør hos Scandinavian Cruise Center. Hun har netop de kvaliteter, der skal til, for at føre vores virksomhed skridtet endnu videre. Hendes mangeårige erfaring og gode resultater inden for ledelse, salg og markedsføring, hos bl.a. Sony Nordic A/S, gør, at hun er den helt rette kandidat til stillingen”.

Per Dylov tilføjer, at han længe har ønske at træde tilbage, for at få mere tid sammen med familien, der bor i Florida en stor del af året.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.