FlyMe begæret konkurs


Svenske flyMe kan ikke længere klare sine forpligtelser, og selskabet blev i går begæret konkurs. Det oplyser den administrerende direktør i FlyMe, Finn Thaulow.

Ifølge det svenske telegrambureau TT rammes mindst 2.500 passagerer allerede fra morgenstunden i dag. Passagererne fik ved 01.30 tiden i morges en SMS om, at deres flyafgang var aflyst. Så vidt Stand By erfarer, er de ansatte i FlyMe endnu ikke fuldt orienteret om udviklingen.

FlyMe kunne fejre sin treårs fødselsdag i går torsdag. Selskabet har ofte været genstand for spekulationer på grund af sine gentagne og velvoksne underskud.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.