FlyMe ejer lever i sus og dus


Hovedaktionæren i det konkursramte FklyMe, det konkurstruede FlyMe Europe og det egentlige holdingselskab bag det svenske lavpriseventyr, selskabet Cognition AS, Christer Agger-Hanssen, er efterspurgt af såvel de svenske skattemyndigheder som politiet, der gerne vil spørge nærmere til hans økonomiske transaktioner med lavprisselskabets – og kundernes – penge.

Senest er det kommet frem, at en garanti på 34 mio. SEK for FlyMe’s aktieemission, ikke er blevet indbetalt, og de penge skal indbetales af Agger-Hansens selskaber. Om det sker er imidlertid tvivlsomt.

Ifølge Aftonbladet i Norge har Agger-Hanssen dog eksklusive bopælsaddresser i både Norge og Sverige, ligesom bilparken tæller luksusmærker som BMW og Bentley, – alle registeret i de konkurstruede selskaber.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.